Web management

Web management kun je met een gerust hart aan Knus overlaten. Knus voert de regie over al jouw uitingen op het net. Of dat nu je corporate website is, je nieuwsbrief of social media als Facebook, Twitter of Instagram.

Web management = een goeie site

Een goeie website is een basis voor elke organisatie. Je kan eigenlijk niet zonder. Knus Communicatie helpt jouw bij het maken van een site. Knus heeft kennis van interactieontwerp, SEO, contentmanagementsystemen, heldere teksten en beeldredactie. Laat die site maar aan haar over –  rekening houdend met jouw wensen en eisen natuurlijk.

Web management = Social Media

Social media zijn niet meer weg te denken uit de huidige communicatie en marketing. Knus begeleidt je bedrijf daarbij en kan ook workshops voor medewerkers verzorgen.

En dan hebben we het nog niet eens over interne communicatie. Veel bedrijven gebruiken platforms als Yammer, LinkedIn-groepen en zelfs Facebook. Medewerkers kunnen zo snel en makkelijk vragen aan elkaar stellen en informatie delen.

Web management = de juiste toon

Bij al je uitingen op het web is het van groot belang om de juiste toon aan te slaan. Die toon weet Knus altijd te vinden. Heldere teksten zijn haar kracht. Daarbij houdt ze altijd rekening met de doelgroep.