Web management

Zeggen dat je 2.0 bent, dat is zó 2012! Dat doe ik dus niet. Want natuurlijk is Knus Communicatie dat. Web management kunt u met een gerust hart aan Knus overlaten. Knus voert de regie over al uw uitingen op het net. Of dat nu uw corporate website is, uw nieuwsbrief of social media als Facebook, Twitter of Instagram.

Web management = een goeie site

Natuurlijk wilt u een goeie website. Een organisatie kan niet zonder. Knus Communicatie helpt u bij het maken van een site. Knus heeft kennis van interactieontwerp, SEO, contentmanagementsystemen, heldere teksten en beeldredactie. Laat die site maar aan haar over!

Web management = Social Media

Social media zijn niet meer weg te denken uit de huidige marketing en manier van communiceren met de klant. Knus begeleidt uw bedrijf daarbij.

En dan hebben we het nog niet eens over interne communicatie. Veel bedrijven gebruiken platforms als Yammer, LinkedIn-groepen en zelfs Facebook. Medewerkers kunnen zo snel en makkelijk vragen aan elkaar stellen en informatie delen.

Web management = de juiste toon

Bij al uw uitingen op het web is het van groot belang om de juiste toon aan te slaan. Die toon weet Knus altijd te vinden. Heldere teksten zijn haar kracht. Daarbij houdt ze altijd rekening met de doelgroep.